Följ oss!

Om oss

Vårt uppdrag är att förvalta kundernas förtroende. Att göra en ny eller ominstallation av en säkerhetsdörr i en ofta känslig och unik miljö kräver skicklighet men också en känsla för traditioner och kultur.

Under 2015 slogs Dörrakuten samman med Nybergs vilket gjort att vi i dag är ett av branschens äldsta företag. Under åren har vi samlat på oss mänger av erfarenhet och kunskap när vi monterat över 100 000 dörrar, vilket är en enorm erfarenhetsbank som vi lutar oss mot i nya uppdrag. Vi är tacksama för det förtroende som våra kunder visar oss.

Vi har kompetensen, erfarenheten och kapaciteten.

 

 

Senaste åren har vi:

 

  • Sålt hundratusentals säkerhetsdörrar

 

  • Hjälpt över en halv miljon kunder

 

  • Lanserat vår 24/7-jour

 

Dessutom håller vi alltid konkurrenskraftiga priser och högsta kvalitet. Läs mer om våra produkter och tjänster.

Certifierade produkter – auktoriserade montörer

 

Vi tummar aldrig på säkerheten. Alla våra produkter är rekommenderade av Stöldskyddsföreningen och Svensk Brand- och Stöldcertifiering. Säkerhetsdörrarnas certifiering garanterar högsta kvalitet i alla led. Naturligtvis utförs arbetet av auktoriserade experter med bred kompetens.

Tre snabba med vd:n

 

Vad gör Dörrakuten unika?

– Skräddarsydda lösningar och en 24/7-jour som alltid är öppen. Eftersom vi lyckats kombinera kunskaper från två framgångsrika företag är vi både snabba och serviceinriktade. Efter hundratusentals installationer och 80 års branscherfanhet kan vi vår sak.

 

Vem kan vända sig till er?

– I princip alla som önskar en säkerhetsdörr. Grovt räknar bor 40 procent av svenskarna inom vårt arbetsområde. Bland våra kunder finns privatpersoner, bostadsrättsföreningar, byggentreprenader, butiksägare och allt där emellan.

 

Vad är det bästa med att jobba hos Dörrakuten?

– Att få hjälpa människor till en tryggare vardag. I vårt yrke möter vi personer i både glädje och sorg. Man känner att man gör skillnad för många. Dessutom råder en familjär stämning på jobbet och jag trivs verkligen med mina kollegor.

Antar Elshubaki – VD

Därför ska du välja Dörrakuten

 

Dina behov står alltid i centrum

 

Olika behov kräver individuella lösningar. Därför hjälper vi dig hela vägen med skräddarsydda lösningar. Våra kunderbjudanden döljer inga hemligheter – du får rätt lösning, på rätt plats, till rätt pris.

 

Tillgänglighet 24/7

 

Vi ser vår roll ur ett större perspektiv. Genom att alltid finnas där för våra kunder tar vi ett trygghetsansvar. Det spelar ingen roll om du letar efter en vacker säkerhetsdörr till drömhemmet eller behöver akut hjälp en lördagsnatt. Du kan alltid ringa oss.

 

Marknadens bästa erbjudanden – till riktigt bra pris

 

Varje produkt vi säljer går vi i god för. Med en samlad expertis och nästan 90 års erfarenhet får du dessutom tillgång till de bästa montörerna. Och bättre priser får du garanterat leta efter. Vi har inte sparat på någonting.

Miljöpolicy

 

Vi skall genom öppenhet och engagemang för miljöfrågorna skapa förtroende för vår verksamhet hos kunder, ägare, anställda, allmänhet och myndigheter. Miljöfrågorna skall införlivas i alla delar av vår verksamhet.

 

 

 

Här nedan nämnda punkter åskådliggör vår inställning:

 

• Vi skall med en helhetssyn, ständig förbättring och mätbara miljömål eftersträva låg påverkan på miljön.

• Vi skall följa tillämplig miljölagstiftning samt de lagar, förordningar och föreskrifter som vi berörs av.

• Vi skall i all verksamhet hushålla med naturresurser och energi.

• Vi skall sätta människors hälsa och säkerhet i centrum.

• Vi skall på förhand analysera miljöpåverkan av nya verksamheter.

• Vi skall utbilda, informera och stimulera vår personal till engagemang, delaktighet och ansvar i miljöarbetet.

• Vi skall ställa lika höga miljökrav på leverantörer, entreprenörer och samarbetspartners som vi ställer på vår egen verksamhet.

• Vi skall öppet redovisa vårt miljöarbete och vår miljöpåverkan.

GDPR, användarvillkor och integritetspolicy

 

Den 25 maj 2018 trädde en ny lag i kraft – General Data Protection (GDPR) – i samtliga EUs medlemsländer. Lagen behandlar personuppgifter och stärker rättigheter för den enskilde när det gäller personlig integritet.

 

Vi på Dörrakuten värnar om den personliga integriteten och vi vill att du som kund ska veta att du kan vara helt trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Det kan till exempel röra sig om uppgifter du lämnar i samband med en order eller när du besöker vår hemsida och skickar en offertförfrågan.

 

Kontakta oss gärna vid frågor om policyn eller andra frågor rörande personuppgifter.

 

Antar Elshubaki, VD