Jobba hos oss!

Redo för en utmaning?

 

Vi tror stenhårt på företaget – och det är tack vare våra fantastiska medarbetare.
Kanske är du Dörrakutens nästa nyförvärv?

 

 

Som medarbetare hos oss får du ta ansvar på riktigt. Tillsammans med andra kommer du arbeta för att skapa en tryggare vardag åt våra kunder. Utmaningar, tempo och smarta lösningar hör till vardagssysslorna – och vi lovar att du kommer utvecklas på flera plan.

Därför ska du söka dig till säkerhetsbranschen

 

Nyexaminerad? Eller vill du byta karriärspår mitt i livet? Egentligen spelar det ingen roll. En karriär inom säkerhetsbranschen passar de flesta som söker spännande utmaningar och utvecklande arbetsmiljöer.

 

I vår bransch får du bland annat lära dig om säkerhetsfrågor i allmänhet, och inbrottsskydd i synnerhet. Arbetet är ofta praktiskt men främjar även självständighet och lösningsorientering. Väljer du i stället en säljande roll får du goda kunskaper inom säljteknik och kundbemötande.

 

Att arbeta hos Dörrakuten är alltid en investering – oavsett om du ska mellanlanda i karriären eller vill stanna inom säkerhetsbranschen. Och viktigast av allt. Du gör skillnad på riktigt för tusentals människor.

Lediga tjänster

 

Är du intresserad av att jobba hos oss? Skicka in ditt CV via formuläret nedan. Vi återkommer till dig när det uppstår lediga tjänster.