Dörrtillbehör till din säkerhetsdörr

Säkerhetsbrevlåda

 

Säkerhetsbrevlådan motverkar obehöriga att slänga in brandfarligt material i hallen, som t ex en smällare eller annat brinnande material. Elden slocknar då inuti säkerhetsbrevlådan som är tillverkad av stål. Den stoppar även de mer sofistikerade inbrottstjuvarna mot intrång genom brevinkastet. Det blir nämligen omöjligt att föra in föremål och genom dessa manipulera upp låset. Ingen kan heller se om det ligger en posthög på golvet vilket skulle indikera att här är ingen hemma och här kan man göra ett inbrott.

Med säkerhetsbrevlådan syns ingenting om en obehörig försöker kika in på grund av det inbyggda insynsskyddet. Säkerhetsbrevlådan blir heller aldrig full då man enkelt ställer om säkerhetsbrevlådan från hemmaläge till bortaläge om man t.ex. reser bort. I bortaläget töms posten automatiskt ut på golvet. Säkerhetsbrevlådan är vårt populäraste komplement till säkerhetsdörrar och vi rekommenderar starkt att man utrustar sin säkerhetsdörr med en säkerhetsbrevlåda.

digitalt-dorroga-yale-dorrakuten

Elektroniskt tittöga

 

Elektroniskt tittöga för att enkelt kunna se vem som ringer på dörren. Med detta elektroniska tittöga ges en skarp bild på personen utanför dörren. Barn kan enkelt titta upp på displayen för att se vem som står utanför trots att de inte har den rätta längden för att kunna se ut genom ett traditionellt tittöga.

Dörrspärr

 

Dörrspärren är en kraftigare typ av dörrkedja som möjliggör att dörren öppnas med en centimeters glapp för att kunna prata med okända personer utan att riskera att dem ska kunna rycka upp dörren. Dörrspärren fästs i både stålkarmen och i ståldörren och är omöjlig att rycka upp med handkraft.

product006

Vredkåpa

 

En vredkåpa skyddar vredet på insidan och hindrar barn från att självmant komma ut i trapphuset när föräldrarna inte ser. Vredkåpan ökar även säkerheten eftersom den gör det omöjligt att låsa upp vredet genom brevinkastöppningen från utsidan när säkerhetsdörren är låst.

Vit insida

 

Att utrusta sin säkerhetsdörr med vit insida är både snyggt och stilrent och gör att ingången upplevs som större eftersom karmen alltid är vitlackerad i sitt standardutförande. Dessutom passar vårt populäraste tillval säkerhetsbrevlådan bättre till vit insida då denna alltid är vitlackerad.

yale-doorman-dorrtillbehor-dorrakuten

Yale Doorman

 

Gör ditt liv lite enklare. Sluta leta efter dina nycklar och lås upp dörren med en kod istället. Aktivera även automatisk låsning så att du vet att din ytterdörr alltid är låst. Med Yale Doorman kommer du alltid in.

Med Yale Doorman har du full koll på vem som har tillgång till ditt hem – direkt i mobilen om du vill. Med ett digitalt lås som kommunicerar med din mobil ser du alltid vem som kommit hem och om dörren är låst. Du kan även koppla upp ditt lås och larma av samtidigt som du öppnar.

Skapa tillfälliga koder för besökare eller släpp in dem på distans från din mobiltelefon. Gå ut med hunden, ta ett varv i joggingspåret eller spela fotboll med kompisarna utan att hålla reda på några nycklar. Det finns även möjlighet att skapa tidstyrda koder. Praktiskt ifall du har återkommande service i din bostad.

Är du intresserad? Hör av dig till oss!

BEGÄR OFFERT