Säkra ditt hem med Dörrakuten – Din partner för säkerhetsdörrar i Stockholm

En säkerhetsdörr är den bästa dörrvakten du kan önska. Välj bland våra stabila ståldörrar!

Från lägenheter och villor till bostadsrätter – vi har den perfekta säkerhetsdörren för dig

En säkerhetsdörr är inte bara en dörr; det är din första linje av försvar mot inbrott, brand och ovälkomna gäster. Hos Dörrakuten förstår vi detta. Med över 85 års erfarenhet och mer än 100 000 installerade dörrar, är vi experter på att skapa en tryggare vardag för dig. Välj bland våra stabila och certifierade ståldörrar och sov tryggt om natten. Genom att installera en av våra dörrar, får du en säker dörr som uppfyller alla dina behov och önskemål.

Varför välja Dörrakuten?

När det kommer till din säkerhet, är erfarenhet och kompetens ovärderligt. Dörrakuten har varit en pålitlig partner i säkerhetsbranschen sedan 1933. Vi har hjälpt över en halv miljon kunder att skydda sina hem och företag. Med vår unika kombination av tradition och innovation, kan du lita på att vi levererar säkerhetslösningar av högsta kvalitet.

Säkerhetsdörrar för olika behov

Säkerhetsdörr till lägenhet

Att bo i en lägenhet innebär ofta att du delar utrymme med många andra. Det gör det ännu viktigare att ha en pålitlig säkerhetsdörr. Med en säkerhetsdörr från Dörrakuten slipper du oroa dig för ovälkomna gäster. Våra dörrar står emot brand och brandrök i upp till 30 minuter, vilket ger dig en tidsfrist att agera och kan vara ett avgörande sätt att begränsa brand från att sprida sig.

Säkerhetsdörr till villa

Villor har sina egna unika säkerhetsutmaningar. Från att skydda stora ytor till att säkra isolerade områden, vi på Dörrakuten har lösningar som passar alla typer av villor. Våra dörrar är inte bara robusta och säkra, de är också estetiskt tilltalande och kan anpassas efter ditt hem och din stil.

Säkerhetsdörr till bostadsrätt

Att bo i en bostadsrätt innebär ofta att det finns specifika regler och riktlinjer att följa när det kommer till säkerhet. Dörrakuten är väl bekant med dessa krav och kan hjälpa dig att navigera genom dem. Eftersom det finns så många klassificeringar och olika typer av säkerhetsdörrar kan begreppen bli lite förvirrande. Vi ska försöka förklara begreppen. Den nu gällande standarden för säkerhetsdörrar är SS EN-1627, vilket är en europeisk standard, där inbrottsklasserna benämns med prefixet RC (Resistance Class på engelska) eller MK (Motståndsklass på svenska) samt det nummer i vilken klass den är provad i. Klasserna kan vara RC2, RC3 samt RC4 där den vanligaste säkerhetsklassen för lägenheter är RC3.

RC2 betyder att den uppfyller en total testtid på 15 minuter varav effektiv angreppstid är 3 minuter. RC3 uppfyller testtiden 20 minuter med effektiv angreppstid 5 minuter. RC4 uppfyller testtid 30 minuter med effektiv angreppstid 10 minuter. Testerna utförst av RISE i Borås. En nyinstallerad säkerhetsdörr ska vara brandgastät och brandklassad – enligt Boverkets regler. Vår säkerhetsdörr är klassad MK3 och brandklass EI30 vilket betyder att den kan bromsa en brand i minst 30 minuter. Den är även brandgastät enligt Sa och Sm.

 

Säkerhetsdörrar till din BRF

Läs mer om våra säkerhetsdörrar till BRF här.

Prisvärd säkerhet

Vad kostar en säkerhetsdörr?

 

Hos Dörrakuten erbjuder vi konkurrenskraftiga priser utan att tumma på kvaliteten. Vi har även finansieringsmöjligheter som gör det enklare för dig att göra denna viktiga investering.

Varför Stockholm?

Stockholm är inte bara Sveriges huvudstad, det är också en av de städer där säkerhet blir allt mer relevant. Enligt Brå drabbas över 100 000 svenskar av inbrott varje år, och Stockholm är inget undantag. Trots en ökande inbrottstrend har få svenskar koll på den egna säkerheten. Dörrakuten har därför specialanpassade lösningar för just Stockholms unika utmaningar och behov.

Kontakta oss

Vi på Dörrakuten är här för att hjälpa dig att göra ditt hem så säkert som möjligt. Med vår erfarenhet och kompetens kan du känna dig trygg i ditt val av säkerhetsdörr. Säkra ditt hem – kontakta oss idag.

VAL AV DÖRR

Oavsett om du bor i ett sekelskifteshus med ett klassiskt marmorerat trapphus eller en lägenhet med en modern entré ger våra 85 år i branschen dig tryggheten i ditt dörrval.

LÄGENHETSDÖRRAR

Lägenhetsdörr

VILLA/RADHUSDÖRRAR

Säkerhetsdörr från Dörrakuten

Säkerhetsdörrar

Branddörrar från Dörrakuten

Branddörrar

Gallergrind från Dörrakuten

Galler & Grindar

Entrédörrar från Dörrakuten

Entrédörrar & partier

Tidstypiska dörrar från Dörrakuten

Tidstypiska dörrar

Showroom hos Dörrakuten

Showroom

Hämtlager hos Dörrakuten

Hämtlager

24H Jour hos Dörrakuten

Jour

Inbrottsskydd sedan 1933

Enligt Brå drabbas över 100 000 svenskar av inbrott varje år. Trots en ökande inbrottstrend har få svenskar koll på den egna säkerheten. Undvik ”det-händer-inte-mig”-syndromet och stoppa tjuven i tid!

Vi har skapat en tryggare vardag för privatpersoner och företag sedan 1933. Med hjälp av våra experter skyddar du bostaden mot inbrott, bränder och störande oljud. Säkra ditt hem – ring oss idag.

Referenser  - Se alla referenser!

BRF Drejö Dörakuten

Utbyte av 38 stycken branddörrar

- Entreprenaden har gått mycket bra varför jag gärna framhåller hur proffsigt leveransen hanterades och installationsarbetet utfördes av skickliga hantverkare. Läs mer!

Roger Månson, Projektledare

Så säger våra kunder om oss

Utmärkelser 7 år i rad hos reco

Kunder & Samarbetspartners

    Sorry, no posts matched your criteria.

Installationstiden kan variera beroende på dörr och förutsättningar, men i regel tar det inte mer än några timmar.

Vi erbjuder flera olika betalningsalternativ, inklusive faktura och delbetalning.

Ja, alla våra säkerhetsdörrar är brandklassade enligt Boverkets regler och står emot brand och brandrök i upp till 30 minuter.