Referenser

Dörrakuten har erfarenhet av både små och stora projekt i Stockholm med omnejd. Kunderna sträcker sig från allt till McDonalds till Skanska och Peab. Det är med stolthet vi titulerar oss hela Stockholms säkerhetsleverantör. Läs ett urval av våra referenser nedan.

Swedbank – Huvudkontoret i Sundyberg

 

Det ståtliga huvudkontoret i Sundbyberg invigdes 2014. Dörrakuten med leverantör stod för total ståldörrsentreprenad i projektet och ansvarade för byggnadens samtliga branddörrar och säkerhetsdörrar. Uppskattningsvis blev det nästan 120 dörrar till 45 000 kvadratmeter!

Brf Högdalstorget – 180 ståldörrar till nybyggnation

 

Granen Fastighetsutveckling byggde 134 lägenheter som stod färdiga under 2013. Dörrakuten med leverantör fick i uppdrag att ordna en trygg miljö i bostäderna. Projektet blev en succé och alla lägenheterna såldes inom kort.

Citybanan i Stockholm – NCC:s miljardprojekt

 

De flesta Stockholmare har noterat nybygget vid Norrströmstunneln. NCC har gett Dörrakuten uppdraget att ordna samtliga säkerhetsdörrar för sträckan mellan Riddarholmen och Gamla Brogatan. Vi är mycket stolta över vår delaktighet i stockholmarnas vardagssäkerhet.

BRF Drejö Dörakuten

Utbyte av 38 st. branddörrar för BRF Drejös räkning i Kista

 

– Jag var projektledare för dörrbytet som utfördes av Dörrakuten AB.
Att vi i ett anbudsförfarande valde Dörrakuten beror dels på att de var mycket prisvärda, hade bra referenser, samt inte minst var mycket kunniga och tillmötesgående i våra samtal om entreprenaden. Speciellt med tanke på att vi i vissa dörrar skulle installera nya dörrblad i gamla ingjutna karmar vilket kräver både kompetens och kunskap. Entreprenaden har gått mycket bra varför jag gärna framhåller hur proffsigt leveransen hanterades och installationsarbetet utfördes av skickliga hantverkare.

 

Roger Månson, Projektledare

BFR Skålen Dörrakuten

Säkerhetsdörrar till Skålen 18

 

När vår bostadsrättsförening Skålen 18 sålde av råvindarna så tog man även beslut om att köpa in nya säkerhetsdörrar till alla 44 lägenheter då det fanns utrymme i budget för detta. Vi tog in offerter från flera dörrföretag men valet föll på Dörrakuten då de lämnade den bästa offerten utifrån våra behov men mycket även pga den lyhördhet och service vi upplevde vid de första kontakterna.

I efterhand är vi väldigt glada över att det blev Dörrakuten vi valde. Allt flöt på smidigt och bra och alla små hinder som dök upp på vägen löstes omgående utan vidare problem. Det blev verkligen en superskillnad i ljudisolation och dörrarna var snygga och såg tidsenliga ut för vårt sekelskifteshus. Jag kan varmt rekommendera dem för liknande uppdrag

 

Ulrika Stålne

Ett samarbete under många år

 

Jag har i rollen som byggare anlitat Dörrakuten vid ett antal tillfällen under årens lopp. Man har monterat allt från lägenhetsdörrar, entrepartier till aluminiumpartier. Oavsett vad man levererat upplever jag att man förstått vad kunden önskat och gjort korrekta och snabba installationer.
Framför allt vill jag peka på att man behandlat inkomna reklamationer skyndsamt, vilket skapar känslan av en mycket seriös leverantör.

 

Jan Lindberg, Stockholm södra bygg

Säkerhetsdörrar i alla former

 

På ryds glas stöter vi med jämna mellanrum på behovet av installation av säkerhetsdörrar i olika former och omfattning.
Det känns bra att kunna rekommendera Dörrakuten och veta att de alltid gör sitt yttersta för att göra ett bra jobb och därmed skapa en nöjd kund.

 

Peter Aldebring, Ryds Glas

Kompetent och snabb installation av Dörrakuten

 

BRF Revskär 4 uppgraderade och installerade med Dörrakutens hjälp 43 st Brandklassade ståldörrar A60.
Jag är mer än nöjd med både själva installationen och det bemötande Dörrakuten hade vid både beställning och leverans.
En smidig upplevelse av ett stort projekt.

 

Mohamed El Masri, Beställare

Vill du ha information om våra projekt? Kontakta oss – vi berättar gärna mer!