Köpa säkerhetsdörr i Sollentuna - Vi har dörrar för lägenhet, villa och radhus

Därför är det bra att skaffa säkerhetsdörr

Att investera i en säkerhetsdörr är viktigt för att skydda ditt hem eller din fastighet i Sollentuna. Med en säkerhetsdörr kan du känna dig tryggare och säkrare, samtidigt som du får fördelar som förbättrad inbrottsskydd, brandskydd och ljudisolering. En säkerhetsdörr skapar en stark barriär mot potentiella hot och intrång, vilket resulterar i en tryggare och mer bekväm boendemiljö för dig och din familj.

Inbrottsskydd

Våra säkerhetsdörrar i Sollentuna är konstruerade med avancerad säkerhetsteknik för att motstå inbrott och förhindra obehörig åtkomst. Med robusta låssystem och slitstarka material ger våra säkerhetsdörrar ett effektivt inbrottsskydd, vilket ger dig och din familj den trygghet ni förtjänar.

Brandskydd

Våra dörrar är inte bara utformade för att motstå inbrott, utan de är även tillverkade med brandsäkra material som effektivt minskar spridningen av eld. Detta ger dig extra trygghet i händelse av en brand, som hjälper till att skydda din fastighet samt dina nära och kära.

Ljudisolering

Med vår ljudisolerande teknik kan du njuta av en lugn och fridfull miljö inom din fastighet. Våra säkerhetsdörrar är utformade för att effektivt minska buller från omgivningen, vilket skapar en behaglig och avkopplande atmosfär för dig och din familj.

Därför ska ni välja oss när ni ska byta till säkerhetsdörr i Sollentuna

När det är dags att uppgradera till en säkerhetsdörr i Sollentuna är vi det självklara valet. Vår långa erfarenhet och dedikation till att erbjuda högkvalitativa säkerhetslösningar gör oss till det bästa alternativet för dina behov. Vi strävar alltid efter att erbjuda en personlig och engagerad kundupplevelse där varje kund känner sig trygg i sitt val.

Vi ordnar anpassade dörrar till alla fastighetstyper i Sollentuna

Oavsett om det gäller lägenheter, villor, bostadsrättsföreningar eller kontorslokaler, kan vi skapa skräddarsydda säkerhetsdörrar som passar perfekt för din fastighetstyp i Sollentuna. Vårt mål är att erbjuda mångsidiga säkerhetslösningar som kombinerar både säkerhet och stil, för att säkerställa att din fastighet får den bästa möjliga skyddsnivån.

Säkerhetsdörrar som uppfyller det som krävs

Våra säkerhetsdörrar är noggrant utformade för att uppfylla alla krav och standarder när det gäller inbrottsskydd, brandskydd och ljudisolering. Vi erbjuder säkerhetsdörrar av högsta kvalitet som är utformade för att ge dig och din familj den trygghet ni förtjänar.

VAL AV DÖRR

Oavsett om du bor i ett sekelskifteshus med ett klassiskt marmorerat trapphus eller en lägenhet med en modern entré ger våra 85 år i branschen dig tryggheten i ditt dörrval.

LÄGENHETSDÖRRAR

Lägenhetsdörr

VILLA/RADHUSDÖRRAR

Säkerhetsdörr från Dörrakuten

Säkerhetsdörrar

Branddörrar från Dörrakuten

Branddörrar

Gallergrind från Dörrakuten

Galler & Grindar

Entrédörrar från Dörrakuten

Entrédörrar & partier

Tidstypiska dörrar från Dörrakuten

Tidstypiska dörrar

Showroom hos Dörrakuten

Showroom

Hämtlager hos Dörrakuten

Hämtlager

24H Jour hos Dörrakuten

Jour

Inbrottsskydd sedan 1933

Enligt Brå drabbas över 100 000 svenskar av inbrott varje år. Trots en ökande inbrottstrend har få svenskar koll på den egna säkerheten. Undvik ”det-händer-inte-mig”-syndromet och stoppa tjuven i tid!

Vi har skapat en tryggare vardag för privatpersoner och företag sedan 1933. Med hjälp av våra experter skyddar du bostaden mot inbrott, bränder och störande oljud. Säkra ditt hem – ring oss idag.

Referenser  - Se alla referenser!

BRF Drejö Dörakuten

Utbyte av 38 stycken branddörrar

- Entreprenaden har gått mycket bra varför jag gärna framhåller hur proffsigt leveransen hanterades och installationsarbetet utfördes av skickliga hantverkare. Läs mer!

Roger Månson, Projektledare

Så säger våra kunder om oss

Utmärkelser 7 år i rad hos reco

Kunder & Samarbetspartners

    Sorry, no posts matched your criteria.

På plats i Sollentuna med kort varsel

24h Jour i Sollentuna

Vi erbjuder en 24-timmars jourtjänst i Sollentuna för att kunna ge dig omedelbar hjälp om du behöver byta till säkerhetsdörr eller i behov av akut reparation eller underhåll. Med vår jourtjänst kan du känna dig trygg med att vi alltid finns där för att lösa eventuella problem eller akuta behov.

 

Fakta om Sollentuna

Sollentuna är en kommun i Stockholms län i Sverige, beläget norr om Stockholm. Kommunen kännetecknas av sin natursköna miljö, sina grönområden och sin närhet till både stadslivet och den omgivande naturen. Med en växande befolkning på över 76 000 invånare och en blomstrande fastighetsmarknad är det viktigt att säkerställa att ditt hem eller din fastighet är ordentligt skyddad med en säkerhetsdörr av högsta kvalitet.

 

Sevärdigheter i Sollentuna

 

Sollentuna Centrum är en populär galleria för shopping och erbjuder ett brett utbud av butiker, restauranger och andra bekvämligheter för besökare och lokalbefolkningen. Östra Järvafältets och Rösjöskogens Naturreservat är vackra naturområden som lockar besökare med sina gröna områden, vandringsleder och naturupplevelser. Edsbergs slott är en historisk sevärdhet med en imponerande arkitektur och vackra trädgårdar som bjuder in till en resa tillbaka i tiden. För sportentusiaster finns det möjligheter som Sollentuna Golfklubb och Sollentuna Rackethall, där man kan njuta av golf och racketsport i moderna och välskötta faciliteter.