Installation av säkerhetsdörr i Lidingö - Vi har lösningar för lägenhet, villa och radhus

Dörrakuten strävar efter att erbjuda säkerhetsdörrar för radhus, villor och lägenheter för privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag på Lidingö.

 

Fördelarna att byta till säkerhetsdörr med Dörrakuten

 

Genom att installera en säkerhetsdörr skapar man inte bara ett tryggare hem, utan även förbättrad ljudisolering, brandskydd och skydd mot oönskade lukter från trapphuset.

 

Utökat skydd mot inbrott

Våra säkerhetsdörrar erbjuder hög säkerhetsklassning och robusta låssystem som avskräcker och försvårar för inbrottstjuvar.

 

Känn dig trygg med starkare skydd mot bränder

Dessutom är de konstruerade med brandsäkra material för att motstå spridningen av eld, rök och gas.

 

Få ett tyst och trivsamt hem

Vår ljudisolerande teknik minimerar överföringen av ljud och skapar en ostörd miljö i hemmet.

 

Varför många väljer oss för köp av säkerhetsdörr på Lidingö

Vi har gedigen erfarenhet inom säkerhetsbranschen sedan 1933 och erbjuder säkerhetsdörrar av högsta kvalitet som skyddar dig och din familj. Våra experter vägleder dig genom vårt omfattande sortiment och skräddarsyr lösningar som passar dina behov och preferenser. Vi erbjuder en personlig och engagerad kundupplevelse för att säkerställa din trygghet och nöjdhet.

 

Vi hjälper bostadsrättsföreningar att göra fastigheter säkrare

Dörrakuten har även erfarenhet av att hantera projekt för bostadsrättsföreningar, vilket skapar en tryggare och bättre miljö för hyresgästerna genom gemensamma dörrbyten. Våra säkerhetsdörrar uppfyller alla krav och klassificeras efter styrka mot inbrott, brandmotstånd och ljudisolering. Hör av er till oss om ni vill få en skräddarsydd offert för er BRF!

VAL AV DÖRR

Oavsett om du bor i ett sekelskifteshus med ett klassiskt marmorerat trapphus eller en lägenhet med en modern entré ger våra 85 år i branschen dig tryggheten i ditt dörrval.

LÄGENHETSDÖRRAR

Lägenhetsdörr

VILLA/RADHUSDÖRRAR

Säkerhetsdörr från Dörrakuten

Säkerhetsdörrar

Branddörrar från Dörrakuten

Branddörrar

Gallergrind från Dörrakuten

Galler & Grindar

Entrédörrar från Dörrakuten

Entrédörrar & partier

Tidstypiska dörrar från Dörrakuten

Tidstypiska dörrar

Showroom hos Dörrakuten

Showroom

Hämtlager hos Dörrakuten

Hämtlager

24H Jour hos Dörrakuten

Jour

Inbrottsskydd sedan 1933

Enligt Brå drabbas över 100 000 svenskar av inbrott varje år. Trots en ökande inbrottstrend har få svenskar koll på den egna säkerheten. Undvik ”det-händer-inte-mig”-syndromet och stoppa tjuven i tid!

Vi har skapat en tryggare vardag för privatpersoner och företag sedan 1933. Med hjälp av våra experter skyddar du bostaden mot inbrott, bränder och störande oljud. Säkra ditt hem – ring oss idag.

Referenser  - Se alla referenser!

BRF Drejö Dörakuten

Utbyte av 38 stycken branddörrar

- Entreprenaden har gått mycket bra varför jag gärna framhåller hur proffsigt leveransen hanterades och installationsarbetet utfördes av skickliga hantverkare. Läs mer!

Roger Månson, Projektledare

Så säger våra kunder om oss

Utmärkelser 5 år i rad hos reco

Kunder & Samarbetspartners

    Sorry, no posts matched your criteria.

Vår 24h jour i Lidingö - ny dörr på plats direkt!

Få hjälp när du behöver den som mest

 Vid eventuella inbrottssituationer erbjuder vi 24-timmarsjour för att erbjuda snabb och effektiv hjälp till våra kunder.

 

Fakta om Lidingö

Lidingö är en vacker ö belägen öster om Stockholm, med en markyta på cirka 30 km² och en blomstrande befolkning på cirka 48 500 invånare, som bor i omkring 23 500 bostäder. Eftersom att Lidingö Kommun växer stadigt, beräknas antalet invånare att överstiga 50 000 i början av 2030-talet.

 

Sevärdheter på Lidingö

Lidingö är känt för flera olika populära sevärdigheter.

 

På Lidingö kan besökare njuta av en rad olika sevärdheter, inklusive det imponerande Millesgården Museum och Lidingö Museum som båda erbjuder en fascinerande inblick i områdets rika kultur och historia. För de som letar efter avkoppling och simning, är Fågelöuddebadet ett populärt val med sin natursköna omgivning och rena vatten.

 

Lidingö Kyrka är en annan betydande plats, med sin vackra arkitektur och historiska betydelse. För de äventyrslystna är Lidingö Loppet, ett av världens största terränglopp, och seglartävlingen Lidingö Runt, två årliga evenemang som samlar deltagare från hela världen för spännande tävlingar och utmaningar.

 

Bosön, Sveriges elitidrottscentrum, är en annan viktig destination för idrottsentusiaster och atleter. Med moderna faciliteter och en mångfald av träningsmöjligheter erbjuder Bosön en inspirerande miljö för träning och tävlingar. Besökarna på Lidingö kan njuta av den unika kombinationen av kultur, natur och sport som området har att erbjuda.