Skaffa ny säkerhetsdörr i Haninge

Dörrakuten har säkerhetsdörrar som passar till radhus, villa och lägenheter både för privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag i Haninge.

Vad är bra med våra säkerhetsdörrar?

Inbrottsskydd

Våra säkerhetsdörrar är konstruerade för att motstå inbrott, vilket ger dig och dina nära den trygghet ni förtjänar. Genom avancerade låssystem och robusta material håller våra dörrar tjuvarna på avstånd.

Brandskydd

Våra säkerhetsdörrar erbjuder inte bara skydd mot inbrott utan även mot brand. De är utformade med brandsäkra material som effektivt minskar spridningen av eld, vilket ger dig extra trygghet i händelse av en nödsituation.

Bullerskydd / ljudisolering

Med vår avancerade ljudisolerande teknik kan du njuta av en lugn och rofylld miljö inom din fastighet. Våra säkerhetsdörrar är skräddarsydda för att effektivt minska ljud från omgivningen, vilket skapar en behaglig och avkopplande atmosfär för dig och dina närmaste.

Lita på oss för byte av säkerhetsdörrar i Haninge

Lösningar till alla olika hus & fastigheter i Haninge

Vi har skräddarsydda lösningar för alla typer av bostäder, inklusive lägenheter, villor och radhus. Oavsett om det gäller att säkra huvudingången eller andra ingångar, kan du lita på att vi har anpassade säkerhetsdörrar som passar just dina behov. Vårt fokus ligger alltid på att erbjuda mångsidiga säkerhetslösningar som kombinerar säkerhet och design.

Våra säkerhetsdörrar uppfyller de kraven som krävs

Våra säkerhetsdörrar klassificeras enligt olika standarder som mäter deras styrka mot inbrott, motståndskraft mot brand och ljudisolering. När du väljer en dörr från oss kan du vara säker på att den uppfyller marknadens högsta standarder samtidigt som den tillgodoser dina individuella krav och önskemål.

VAL AV DÖRR

Oavsett om du bor i ett sekelskifteshus med ett klassiskt marmorerat trapphus eller en lägenhet med en modern entré ger våra 85 år i branschen dig tryggheten i ditt dörrval.

LÄGENHETSDÖRRAR

Lägenhetsdörr

VILLA/RADHUSDÖRRAR

Säkerhetsdörr från Dörrakuten

Säkerhetsdörrar

Branddörrar från Dörrakuten

Branddörrar

Gallergrind från Dörrakuten

Galler & Grindar

Entrédörrar från Dörrakuten

Entrédörrar & partier

Tidstypiska dörrar från Dörrakuten

Tidstypiska dörrar

Showroom hos Dörrakuten

Showroom

Hämtlager hos Dörrakuten

Hämtlager

24H Jour hos Dörrakuten

Jour

Inbrottsskydd sedan 1933

Enligt Brå drabbas över 100 000 svenskar av inbrott varje år. Trots en ökande inbrottstrend har få svenskar koll på den egna säkerheten. Undvik ”det-händer-inte-mig”-syndromet och stoppa tjuven i tid!

Vi har skapat en tryggare vardag för privatpersoner och företag sedan 1933. Med hjälp av våra experter skyddar du bostaden mot inbrott, bränder och störande oljud. Säkra ditt hem – ring oss idag.

Referenser  - Se alla referenser!

BRF Drejö Dörakuten

Utbyte av 38 stycken branddörrar

- Entreprenaden har gått mycket bra varför jag gärna framhåller hur proffsigt leveransen hanterades och installationsarbetet utfördes av skickliga hantverkare. Läs mer!

Roger Månson, Projektledare

Så säger våra kunder om oss

Utmärkelser 7 år i rad hos reco

Kunder & Samarbetspartners

    Sorry, no posts matched your criteria.

Vi finns i Haninge

 

Snabb hjälp när du behöver det som mest

Om du har råkat ut för ett försök eller ett faktiskt inbrott, så löper det en stor risk att din dörr har gått sönder. Därför erbjuder vi 24h dörrjour för att kunna hjälpa till med kort varsel.

 

Fakta om Haninge

Haninge är en av de mest dynamiska och expansiva kommunerna i Stockholms län. Med en befolkning på 97 683 invånare (31 december 2022) och en stadig tillväxttakt förväntas antalet invånare passera 100 000 under 2024. Här erbjuds en hög livskvalitet och en aktiv fritid med närhet till idylliska badklippor och sandstränder, orörd urskog, lantliga områden och en rik skärgårdsmiljö. Med en smidig pendlingstid på endast 20 minuter till Stockholm city är det inte förvånande att många väljer att bosätta sig, arbeta och besöka Haninge.

 

Vad är Haninge känt för? 

Haninge är känt för sin mångsidiga och natursköna miljö, med närhet till både skog och skärgård. Kommunen erbjuder en aktiv fritid med tillgång till vackra badklippor och sandstränder, vilket lockar många besökare och boende som uppskattar en nära koppling till naturen.

 

I Haninge Kommun finns det flera attraktiva sevärdheter och platser att besöka. Ett par populära destinationer inkluderar de historiska slotten Häringe Slott och Arsta Slott. För den som uppskattar shopping finns Port 73, ett populärt shoppingområde som lockar besökare med sitt varierande utbud av butiker och restauranger.

 

När det gäller rekreation och avkoppling kan man njuta av de vackra badplatserna i Haninge, såsom Drevviken och närheten till Gålö Havsbad, som båda erbjuder fantastiska möjligheter för bad och avkoppling vid vattnet.