Säkerhetsdörr i Bromma - Skydda ditt hem mot inbrott, brand och ljud

Dörrakuten har säkerhetsdörrar som passar till radhus, villa och lägenheter både för privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag i Bromma.

 

Fördelar med våra säkerhetsdörrar

Att installera en säkerhetsdörr kan vara avgörande för att skapa en tryggare och bekvämare boendemiljö. Bland skälen till att välja en säkerhetsdörr återfinns önskan att känna sig säkrare, att uppnå bättre ljudisolering, skydd mot brand samt att förhindra oönskade lukter från trapphuset. Oavsett orsak resulterar installationen i ett tystare, tätare och tryggare hem.

 

Inbrottsskydd

När det gäller säkerhetsdörrar är inbrottsskydd en central faktor. Våra säkerhetsdörrar med hög säkerhetsklassning och robusta låssystem bidrar delvis till att avskräcka men även försvåra för obehöriga och inbrottstjuvar att ta sig in.

 

Brandskydd

Våra säkerhetsdörrar har brandskyddsegenskaper och är utformade för att motstå spridningen av eld, rök och gas. Tillverkade av brandsäkra material och konstruktioner som kan motstå höga temperaturer under en viss tidsperiod. Genom att installera brandsäkra säkerhetsdörrar kan man minska riskerna vid eventuella bränder samt ge nödvändig tid för evakuering och släckning.

 

Ljudisolering

Våra säkerhetsdörrar kommer ljudisoleringsegenskaper som minimerar överföring av oljud och buller mellan olika utrymmen. Detta är särskilt viktigt för att skapa en bekväm och ostörd miljö i exempelvis trapphus eller andra miljöer där det finns hög ljudnivå.

 

Varför välja Dörrakuten för köp av säkerhetsdörr i Bromma?

När det gäller att skydda ditt hem i Bromma är det viktigt att välja en pålitlig partner med gedigen erfarenhet. Sedan 1933 har Dörrakuten varit en ledande aktör inom säkerhetsbranschen, och vår långa historia är en tydlig indikation på vårt åtagande att skydda våra kunders hem och företag. Vi är stolta över att ha hjälpt många kunder i Bromma med att säkra deras hem och skapa trygghet i deras vardag.

 

Vår styrka ligger i att hålla fast vid de tidlösa värdena som har definierat oss i årtionden, samtidigt som vi anpassar oss efter de senaste tekniken för att kunna erbjuda de mest avancerade säkerhetslösningarna på marknaden. Genom att välja Dörrakuten kan du vara säker på att du får en säkerhetsdörr av absolut högsta kvalitet som skyddar dig och din familj från potentiella hot och intrång.

 

Våra experter står redo att hjälpa dig att välja rätt bland vårt sortiment och hitta den perfekta säkerhetsdörren som passar just dina behov och preferenser. Vi strävar alltid efter att skapa en personlig och engagerad kundupplevelse, där varje kund känner sig trygg med sitt val och nöjd med den säkerhetslösning som vi levererar.

 

Vi har lösningar för alla fastigheter i Bromma

Som boende i flerbostadshus och lägenheter, så är det viktigt att ha dörrar som inte bara försvårar inbrottsförsök och står emot brand och brandrök, utan även håller störande oljud ute. Som boende i en bostadsrättsförening finns det ofta krav på utseende av ytterdörrar och ett vanligt missförstånd med säkerhetsdörrar, är att de ser ut på ett visst sätt. Våra dörrar är så gott som fullt anpassningsbara, vilket gör det möjligt att byta till en säkerhetsdörr, samtidigt som man bibehåller eller förbättrar dörrens utseende. Anpassningen till våra dörrar sträcker sig även till funktionalitet, där det exempelvis går bra att inkludera brevinkast på säkerhetsdörrarna eller lägga till fönster.

 

För boende i radhus och villa så har vi även här ett brett sortiment av dörrar som passar bra för denna typ av hus. Inom detta segment så har vi ytterdörrar för framsida och huvudingång, men även lösningar på säkerhetsdörrar för altan vilket ofta kan glömmas bort. 

 

Funderingar som bostadsrättsförening?

Att gemensamt byta ut dörrarna i sin bostadsrättsförening innebär att man skapar en tryggare samt säkrare plats att bo på för sina hyresgäster. Samtidigt förbättras livskvalitén med mindre oljud mellan grannar och i trapphus. Vi på Dörrakuten är vana att hantera dessa kunder och projekt, samtidigt som vi besitter kapaciteten att hantera dessa installationer på ett effektivt sätt.

 

Ta kontakt med oss och berätta hur vi kan hjälpa er att skapa en säkrare miljö i er BRF!

 

Våra säkerhetsdörrar uppfyller alla krav

 

Säkerhetsdörrar har olika klassificeringar, som mäter hur starkt skyddet mot inbrott och hur väl dörren står upp mot brand, rök och gas, men även hur pass ljudisolerad dörren är. Väljer man en dörr från oss kan ni vara säkra på att ni får det allra bästa på marknaden, som samtidigt matchar era övriga krav och önskemål. Väljer du exempelvis brevlådeinkast till säkerhetsdörren, så påverkar detta hur väl dörren står emot brand.

Bland våra produkter kan du läsa mer specifika dörrar har för egenskaper och klassificeringar, men tveka inte på att höra av er till oss som experter inom detta område!

VAL AV DÖRR

Oavsett om du bor i ett sekelskifteshus med ett klassiskt marmorerat trapphus eller en lägenhet med en modern entré ger våra 85 år i branschen dig tryggheten i ditt dörrval.

LÄGENHETSDÖRRAR

Lägenhetsdörr

VILLA/RADHUSDÖRRAR

Säkerhetsdörr från Dörrakuten

Säkerhetsdörrar

Branddörrar från Dörrakuten

Branddörrar

Gallergrind från Dörrakuten

Galler & Grindar

Entrédörrar från Dörrakuten

Entrédörrar & partier

Tidstypiska dörrar från Dörrakuten

Tidstypiska dörrar

Showroom hos Dörrakuten

Showroom

Hämtlager hos Dörrakuten

Hämtlager

24H Jour hos Dörrakuten

Jour

Inbrottsskydd sedan 1933

Enligt Brå drabbas över 100 000 svenskar av inbrott varje år. Trots en ökande inbrottstrend har få svenskar koll på den egna säkerheten. Undvik ”det-händer-inte-mig”-syndromet och stoppa tjuven i tid!

Vi har skapat en tryggare vardag för privatpersoner och företag sedan 1933. Med hjälp av våra experter skyddar du bostaden mot inbrott, bränder och störande oljud. Säkra ditt hem – ring oss idag.

Referenser  - Se alla referenser!

BRF Drejö Dörakuten

Utbyte av 38 stycken branddörrar

- Entreprenaden har gått mycket bra varför jag gärna framhåller hur proffsigt leveransen hanterades och installationsarbetet utfördes av skickliga hantverkare. Läs mer!

Roger Månson, Projektledare

Så säger våra kunder om oss

Utmärkelser 5 år i rad hos reco

Kunder & Samarbetspartners

    Sorry, no posts matched your criteria.

 

Varför detta kan vara viktigt

Om du skulle råka ut för ett inbrott så har din dörr med all säkerhet gått sönder, därför anser vi att det är viktigt att kunna erbjuda snabb hjälp (via vår jour) när ditt hem är som mest utsatt.

 

Fakta om Bromma

Bromma, en mångfacetterad stadsdel belägen i Stockholms västra delar, stoltserar med en befolkning på över 80 000 invånare. Stadsdelen är känd för sin mångfald av bostäder, vilket inkluderar lägenheter, radhus och villor, vilket gör det till en attraktiv plats för olika typer av boende. Här finns även ett flertal företagslokaler som bidrar till områdets ekonomiska livlighet och mångfald.

 

Sevärdheter i Bromma

Bland de främsta sevärdheterna i Bromma finns Bromma Blocks , en populär plats för shopping med ett brett utbud av butiker och restauranger för besökare i alla åldrar. För de som vill njuta av utomhusaktiviteter och natur har Bromma mycket att erbjuda, inklusive Ängbybadet för avkopplande simning och solbad, Bromma golfbana för entusiaster av denna sport samt Judar Skogen för dem som söker lugn och ro bland grönskande omgivningar. Bromma flygplats, en av Stockholms främsta flygplatser, är också en av de mest välkända landmärkena i området och bidrar till stadens dynamiska och internationella karaktär.