Referenser

I snart 10 år har vi levererat ståldörrar och inbrottskydd till privatpersoner, företag & myndigheter över hela Sverige. Här på hemsidan redovisas ett urval av senare års projekt. Vill du veta mer eller ta del av den kompletta listan över våra kunder är du välkommen att kontakta vår marknadsavdelning.

Total ståldörrsentreprenad till Swedbank HQ, ca 118 dörrar

När Swedbanks nya huvudkontor skulle byggas i Sundbyberg fick vi tillsammans med vår leverantör förfrågan om att leverera alla säkerhetsdörrar & branddörrar. Från första byggmöte till färdig entreprenad. I år (2014) invigs byggnaden med hela 45.000kvm!
Nu står huvudkontoret klart och anställda har flyttat in. Så när du besöker Swedbanks huvudkontor i Sundbyberg så kan du vara säker på att varje ståldörr är installerad av Dörrakuten.
Swedbank Headquarters Dörrakuten
Installation Högdalen Dörrakuten

BRF Högdalstorget får ca 180st nya ståldörrar

Granen Fastighetsutveckling hade som mål att i augusti 2013 bli klara med bygget av 8st bostadsfastigheter i Högdalen med sammanlagt 134st lägenheter uppdelat på 10 våningar. Dörrakuten i samarbete med Robust Ståldörrar tog sig an jobbet som visades bli en succé!
Nu står huset klart och lägenheterna är sålda. Granen har kunnat göra en bra affär, mycket tack vare skickliga underleverantörer som alla gjorde ett riktigt bra jobb!

100- tals dörrar till NCC´s miljardprojekt Citybanan (Pågående)

Dörrakuten har fått i uppdrag att genomföra samtliga installationer av brand och säkerhetsdörrar i samband med bygget av Norrströms Tunneln i Stockholm. Norrströms Tunneln är den sträckan av Citybanan som sträcker sig mellan Riddarholmen och Gamla Brogatan strax norr om Stockholms Centralstation.
Branddörrar är en viktig del i säkerheten kring citybanan. Dörrarna som monteras i tunnlarna måste kunna ha utmärkta brandskyddsegenskaper för att kunna rädda liv om det skulle mot all förmodan ske en olycka i tunneln.
På uppdrag av NCC har vi fått förtroendet att genomföra samtliga installationer av säkerhetsdörrar i tunneln.
Projekt NCC Citybanan Dörrakuten
Vi vill tacka alla våra kunder och samarbetspartners med förhoppning om fler lyckade projekt i framtiden!