Om oss

Vi levererar säkerhetsdörrar, gallergrindar och jalusier. På Dörrakuten värdesätter vi hög kvalité och gott rykte.

Nästan 85 års samlad erfarenhet

Dörrakuten som startades 2008 förvärvade tillsammans med Ryds Glas, Nybergs Säkerhetsdörrar, som har verkat och funnits sedan 1933. Vi levererar säkerhetslösningar till bostadsrättsföreningar, hyresföreningar, fastighetsbolag, företag och till privatpersoner.
Som kund hos Dörrakuten kan du känna dig säker på att alltid få den bästa servicen och det bästa resultatet. Vi har lång erfarenhet och väl utvecklade rutiner för det så avgörande montaget av produkterna. Våra montörer är certifierade och utbildas kontinuerligt inom respektive produktområde för att garantera professionella utföranden.
Intygad Produkt SBSC Dörrakuten

Certifierade och auktoriserade montörer

Vi erbjuder Er som kund snabba leveranser och väl utförda arbeten av våra auktoriserade och erfarna montörer. Våra produkter är kvalitetssäkrade och rekommenderade av Stöldskyddsföreningen SSF och av Svensk Brand- och Säkerhetscertifiering SBSC samt en mängd försäkringsbolag.

Mål och organisation

Dörrakuten:s mål är att få nöjda kunder och att göra Dörrakuten till ett framgångsrikt säkerhetsföretag under 2000-talet. Vi ska leverera felfria objekt i rätt tid, på rätt sätt och till rätt pris.
För att nå vårt mål skall vi utgå från våra beställares krav och ständigt förändra våra attityder, arbeta effektivare och minska kostnaderna.
Vår kostnadsjakt skall inriktas på färre fel, nya idéer, moderna hjälpmedel och bättre samverkan.
Kvalitets och Miljöplan 2016 Dörrakuten
Vad gör oss unika? Dörrakuten

Vad gör oss unika?

  • Dörrakuten har en dygnet runt jour på tel. 020-15 21 00
  • Alltid en personlig kontakt
  • Vår snabbhet
  • Vi har konkurrenskraftiga priser
  • God service
  • Våra Certifierade och auktoriserade montörer med dörrmästardiplom
Kontakta oss så hittar vi tillsammans den bästa lösningen för Er!
Kontakta oss