Det ordnar sig, vi hjälper dig!

Dörrakuten i Stockholm AB

Svarvarvägen 24
142 50 Skogås
Telefon: 020-15 21 00
info@dorrakuten.se

Över 83 års samlad erfarenhet

Dörrakuten i Stockholm AB har slagits samman med Nybergs Säkerhetsdörrar som har verkat och funnits sedan 1933. Vi levererar säkerhetslösningar till bostadsrättsföreningar, hyresföreningar, fastighetsbolag, företag och till privatpersoner.
Som kund hos Dörrakuten kan du känna dig säker på att alltid få den bästa servicen och det bästa resultatet. Vi har lång erfarenhet och väl utvecklade rutiner för det så avgörande montaget av produkterna. Våra montörer är certifierade och utbildas kontinuerligt inom respektive produktområde för att garantera professionella utföranden.
Om du har råkat ut för inbrott så är det viktigt att du först kontaktar polisen, därefter ditt försäkringsbolag. Om du har ett mindre akut ärende kan du alltid nå oss via kontaktformuläret nedan. Behöver du nå oss snabbt, ring på vår jourtelefon 020-15 21 00.

Jourtelefon dygnet runt på 020-15 21 00

Har du funderingar eller vill du ha offert?

Om du har frågor angående säkerhetsdörrrar eller vill få prisförslag, hör av dig till oss så återkopplar vi så fort vi kan. Använd kontaktformuläret nedan eller skicka mail till info@dorrakuten.se .

Ditt namn *

Telefon *

Din E-post *

Ämne

Ditt meddelande

Dörrakuten erbjuder en mängd olika säkerhetslösningar som ger effektivt skydd mot brand, inbrott, stöld och ovälkomna besök. Vi har det stora nöjet att leverera våra tjänster och produkter till flera av Sveriges största företag, myndigheter och organisationer.