Finansiering

I snart 10 år har vi levererat ståldörrar och inbrottskydd till privatpersoner, företag & myndigheter över hela Sverige. Här på hemsidan redovisas ett urval av senare års projekt. Vill du veta mer eller ta del av den kompletta listan över våra kunder är du välkommen att kontakta vår marknadsavdelning.

Betalningsalternativ

Vid behov har vi möjligheten att erbjuda dig att delbetala ditt köp i 6, 12 eller 24 månader räntefritt. Du kan betala så mycket som du har möjlighet till och det är okej att även dela upp din betalning på upp till 60 månader med väldigt låg ränta jämfört med andra bolag.
Finansieringsalternativ Dörrakuten
Dela upp din betalning Dörrakuten

Dela upp din betalning

Med våra förmånliga delbetalningsavtal slipper du spendera för mycket pengar idag och få din beställning levererad redan idag och ha möjligheten att betala vid ett senare tillfälle. Med våra delbetalningsalternativ har vi möjligheten att låna ut upp till 100.000kr och låta dig betala av det lånet stegvis.

Vad krävs för att kunna delbetala?

Dessa är några av de krav som behöver vara uppfyllda för att du ska kunna bli godkänd för delbetalning:
  • Du behöver ha ett fast arbete sedan minst 6 månader tillbaka
  • Du behöver vara minst 18 år
  • Du behöver ha en deklarerad årsinkomst på minst 120 000:-
Finansiering Vad krävs för att kunna delbetala? Dörrakuten
Har du några funderingar kring finansiering, behöver du hjälp med offert? Hör av dig till oss så hjälper våra experter dig!