Fastighetsboxar Stockholm

En säkrare brev- och postlösning!

Många föreningar väljer att installera fastighetsboxar för lättare posthantering. Över 90% av alla nya flerbostadshus brukar förses med fastighetsboxar!

Öka säkerheten, installera fastighetsboxar

  • Snyggt och modernt komplement som vi ofta leverar i samband med dörrbyten i föreningen
  • Ellås och LED-belysning för att kunna ses i mörkret
  • Digitala namnskyltar för enkel omprogrammering
  • Rostfritt för bättre hållbarhet
  • Levereras i valfri RAL/NCS kulör

Gör det enkelt för brevbäraren

Postboxarna från Dörrakuten i Stockholm AB är av högsta säkerhet och kvalité till de bästa priserna på marknaden. Postboxarna är tillverkade i gediget material; stål som tål både inom- och utomhusmiljö eller robust trä som ger en elegant känsla av design och kvalité. Med ett inkast som endast är 10 mm tjockt blir din post omöjlig att stjäla. Brevbäraren öppnar huvuddörren för alla facken och de smala inkasten påverkar därför inte dennes arbete.
Storsäljaren Svenskboxen har en fackhöjd på över 12 centimeter och ett djup på 31 centimeter, vilket gör att ni får plats med stora paket i varje fack. Till varje fack i våra postboxar kommer även en namnskylt samt en ”Ej reklam tack / Reklam tack” skylt som gör det lätt för varje boende att bestämma huruvida man vill ha reklam eller ej.
Fastighetsboxar Gul Vägg Dörrakuten
Fastighetsbox Ellas Dörrakuten

Boxar som smälter in

Vid installationer av säkerhetsdörrar i bostadsrättsföreningar är det numera vanligt att ersätta brevinkasten med fastighetsboxar. Många föreningar väljer även att installera fastighetsboxar för lättare posthantering.
Över 90% av alla nya flerbostadshus brukar förses med fastighetsboxar. Men även äldre fastigheter kan förses med fastighetsboxar i efterhand. Vid byte till nya säkerhetsdörrar har man även möjlighet att slippa den vanliga svenska brevinkastet (som har nackdelen att den ger en öppning i dörrbladet) och istället förse hela fastigheten med fastighetsboxar och installera de nya säkerhetsdörrarna helt utan brevinkast i dörren.

Moderna fastighetsboxar i svensk stil

Vi kan erbjuda en mängd olika lösningar med fastighetsboxar. Vi kan erbjuda dig allt från vanliga fastighetsboxar, till fastighetsboxar med elektronisk låsning. Det finns även mer exklusiva fastighetsboxar med träfinish. Du är välkommen att kontakta oss så får du ett förslag som är anpassad just för dig.
Fastighetsboxar Elegant Hemmis Dörrakuten
Postboxar Dörrakuten
Modernt
Postboxar Dörrakuten
Stilrent
Postboxar Dörrakuten
Och läckert