Bostadsbolag och BRF

Sitter du i styrelsen i en bostadsrättsförening? Behöver du hjälp med att upphandla säkerhetsdörrar?

Säkerhetsdörrar

Dörrakuten hjälper bostadsbolag och bostadsrättsföreningar i hela landet. Vi levererar säkerhetsdörrar, branddörrar och alu & glaspartier. Våra säkerhetsdörrar ger ett bra inbrottsskydd, men ger också brandsäkerhet och ljudisolering. Vi kan specialanpassa säkerhetsdörrar så att de passar in i den ursprungliga miljön, från nybyggda lägenheter till K-märkta hus. Våra auktoriserade montörer garanterar säker montering och vårt stora lager garanterar snabba leveranser.
Säkerhetsdörrar Dörrakuten
Branddörrar Dörrakuten

Branddörrar

Våra branddörrar kan användas till källare, på vinden eller i förrådsutrymmen. De skyddar förutom mot brand även mot inbrott. Att investera i en bra branddörr kan begränsa brand eller avstyra inbrottsförsök. Dörrakuten har arbetat med säkerhet i över 40 år och kan representera alla de stora tillverkarna. Dörrakuten lagerhåller branddörrar för att kunna leverera snabbt och enkelt.

Säkra montage

Som kund hos Dörrakuten kan du känna dig säker på att alltid få den bästa servicen och det bästa resultatet. Med våra över 83 års samlade erfarenheter levererar vi säkerhetslösningar till bostadsrättsföreningar, hyresföreningar, fastighetsbolag, företag och till privatpersoner. Våra MTK certifierade montörer utbildas kontinuerligt för att leverera monteringar i högsta klass. Vi har genom åren genomfört över 60 000 professionella installationer. Vill du investera i dina bostadsrätter? Ta hjälp av oss, vi gör dem säkrare!
Vi vill tacka alla våra kunder och samarbetspartners med förhoppning om fler lyckade projekt i framtiden!