Byggare

Arbetar du på ett bostadsbolag eller är du privat fastighetsägare? Dörrakuten hjälper dig med säkerhetsdörrar, brandörrar och alu & glaspartier!

Förmånliga priser och marknadens bästa säkerhetsdörrar

Dörrakuten erbjuder byggare i hela landet marknadens bästa säkerhetsdörrar. Vi levererar och skräddarsyr våra dörrar i alla tänkbara utföranden. Vi står för projektledning och planering om ni så önskar, vilket sparar er både tid och pengar. Du kan känna dig trygg, Dörrakuten har över 83 års samlad erfarenhet.
Säkerhetsdörr Dörrakuten
Robust Daloc Dörrakuten

Dörrar från ledande tillverkare

Hos oss får du tillgång till certifierade och beprövade säkerhetsdörrar från ledande svenska kvalitetstillverkare som Robust och Daloc. Vi är en av Stockholms största leverantörer som snabbt kan projektera, leverera och montera din lösning.
När vi installerar en Robustdörr åt dig ingår dessutom en femårig inbrottsgaranti. Om någon mot förmodan skulle forcera din dörr utan nyckel får du en ny dörr.

Klarar alla säkerhetsklasser

Dörrakutens säkerhetsdörrar är testade och certifierade enligt den senaste europeiska standarden SS-EN 1627 och även enligt den äldre svenska standarden SS 817345. Standarderna tar fasta på dörrens förmåga att stå emot ett angreppsförsök.
Vi vill tacka alla våra kunder och samarbetspartners med förhoppning om fler lyckade projekt i framtiden!